Κατοικίες

Διώροφη κατοικία με πισίνα

Διώροφη κατοικία με υπόγειο και πισίνα εντός των ορίων του οικισμού Αγ. Ιωάννη του Δήμου Αγρινίου. Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα με το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας να  είναι 285,44 τ.μ. Στο ισόγειο έχουν δημιουργηθεί οι χώροι της κουζίνας και του σαλονιού ενώ προβλέπεται η κατασκευή ξενώνα. Στο επίπεδο του ορόφου έχουν σχεδιασθεί τα τρία υπνοδωμάτια της κατοικίας ενώ θα δημιουργηθεί και χώρος γραφείου.

Διώροφη κατοικία με υπόγειο

Διώροφη κατοικία με υπόγειο εντός του σχεδίου πόλεως Καμαρούλας του Δήμου Αγρινίου. Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα με το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας να  είναι 196,72 τ.μ.

Διώροφη κατοικία με ισόγειο

Διώροφη κατοικία με Ισόγειο βοηθητικό χώρο εντός του σχεδίου πόλεως  του Δήμου Αγρινίου. Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα με το συνολικό εμβαδόν της να  είναι 147,79 τ.μ. Η εφαρμογή του ανεπίχριστου σκυροδέματος  στην δυτική πλευρά του κτιρίου δίνει έμφαση στον μοντέρνο σχεδιασμό.

Ισόγεια κατοικία με υπόγειο

Ισόγεια κατοικία με υπόγειο βοηθητικό χώρο εντός του σχεδίου πόλεως Αγρινίου. Το συνολικό εμβαδόν κατοικίας είναι 129,97 τ.μ. στεγάζοντας τετραμελή οικογένεια.

Δυώροφη κατοικία με υπόγειο

Διώροφη κατοικία με υπόγειο εντός του σχεδίου πόλεως  του Δήμου Αγρινίου. Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα με το συνολικό εμβαδόν της να  είναι 136,54 τ.μ. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου δημιουργώντας διαφορετικά επίπεδα για την καλύτερη λειτουργία του .

Τριώροφη πολυκατοικία με υπόγειο και πυλωτή

Τριώροφη πολυκατοικία με υπόγειο και πυλωτή σε οικόπεδο εντός του σχεδίου πόλεως Αγ. Κωνσταντίνου του Δήμου Αγρινίου. Το κτίριο αναπτύσσεται σε τρεις ανεξάρτητες κατοικίες με το εμβαδόν της κάθε κατοικίας να είναι 120,00 τ.μ Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενεργειακή θωράκιση του κτιρίου με χρήση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης , καθώς επίσης και στην μόνωση δώματος και πυλωτής.